ThemeTalk

Doneren aan ThemeTalk

Iedere week maken we met liefde en plezier een podcast over ontwikkelingen in onze favoriete pret- en themaparken. We zijn heel blij met alle steun die we krijgen van vaste luisteraars en mensen die net aanhaken! Daar doen we het voor.

Waarom vragen we dan toch om donaties? Omdat het maken van een wekelijke podcast stiekem meer tijd en geld kost dan mensen denken. Zo is de apparatuur die we gebruiken behoorlijk prijzig en hebben we hoge kosten aan het online houden van de website en de podcast. 

Onze podcast en website is en blijft gratis. Maar, we roepen luisteraars die veel plezier aan ons beleven op om ons financieel te steunen als ze dat kunnen en willen. Het is niet verplicht. 

Waarvoor gebruiken jullie mijn donatie?

  • Om met ThemeTalk uit de kosten te komen (aanschaf apparatuur, onderhoud website, hosting podcast, benzine- en parkeerkosten)
  • Voor het organiseren van meetings en pubquizzen
  • Je donatie wordt in principe niet gebruikt om eens riant een pretpark te bezoeken, maar misschien wel om reportages/locatie-uitzendingen mogelijk te maken

Hoe kan ik doneren?

Donaties voor ThemeTalk lopen via Petje Af op petje.af/themetalk. Daar kan je kiezen voor verschillende donaties, vanaf 2 euro per maand. 

Heb je vragen hierover? Je kan ons altijd bereiken via info@themetalk.nl.