ThemeTalk

Reis mee naar Dubai en Abu Dhabi met de ThemeTour!

ThemeTour naar Abu Dhabi en Dubai

Het is eindelijk zo ver! Sinds we onze grootse ThemeTalk-trip naar Dubai en Abu Dhabi aankondigden, was de interesse ontzettend groot. We zijn blij dat we nu de reserveringen voor iedereen open kunnen stellen!

Op de website van Bucketlist Travel kun je deze fantastische reis nu boeken!

Het volledige programma, de kosten en de voorwaarden zijn hier allemaal te lezen. Twijfel niet langer en schrijf je in! Dat kan ook met een partner. Hopelijk staan we straks in januari 2022 in Dubai bovenaan de waterglijbaan en crossen we met elkaar door de woestijn in de snelste achtbaan ter wereld, Formula Rossa!

Let op! De plaatsen zijn beperkt, dus als er meer vraag is dan aanbod, zullen we een loting houden onder de deelnemers.

Zie ook: