ThemeTalk

ThemeTalk #264 – De Efteling was dit weekend vol

Aflevering #264 van ThemeTalk, dé Nederlandstalige podcast over pretparken en themaparken met Maurice de Zeeuw en Thomas van Groningen.

Maurice was het opgevallen dat het de laatste tijd drukker dan ooit is in pretparken. Sterker nog, dagen waarop het vroeger uitgestorven was zijn tegenwoordig ook druk. Hoe kan dat? Als klap op de vuurpijl moest de Efteling afgelopen weekend mensen wegsturen omdat het parkeerterrein vól was. En dan moet de kerstvakantie nog beginnen.

Thomas ergert zich aan pretparkhotels die eruit zien als kantoorgebouwen. In Orlando is onlangs weer een groot hotel bij een themapark aangekondigd, maar opnieuw zónder thema. In deze aflevering een analyse.

Verder behandelen de heren in deze podcast vragen van luisteraars. En dat gaat traditiegetrouw alle kanten op.

Zie ook: