ThemeTalk

ThemeTalk #029 – Kermis & vallend hout in Toverland en de Efteling

Aflevering #029 van ThemeTalk, dé Nederlandstalige podcast over pretparken en themaparken met Maurice de Zeeuw en Thomas van Groningen.

Veel te bespreken deze week, want ThemeTalk is een weekje later dan normaal. De Efteling moeten we feliciteren met een nieuw restaurant. Verder hebben twee Nederlandse parken last van ‘vallend hout’ en praten Thomas en Maurice over thematisering op de Tilburgse Kermis.

We sluiten de aflevering van deze week af met een live bijdrage van Edwin, hij is in Toverland geweest en vraagt zich af waarom het park geen ‘IP’ heeft aangekocht. Thomas en Maurice fantaseren over mogelijke bekende films en series die in Toverland passen. Ook hebben we live verslag van Jochen uit Orlando, waarna Maurice een bijzondere anekdote over de Disney Vacation Club deelt.

Zie ook: