ThemeTalk

ThemeTalk #270 – ‘Eindelijk weer een echte animatronic’

Aflevering #270 van ThemeTalk, dé Nederlandstalige podcast over pretparken en themaparken met Maurice de Zeeuw en Thomas van Groningen.

Disney heeft beelden vrijgegeven van één van de animatronics in ‘Tiana’s Bayou Adventure’, de vernieuwde variant van Splash Mountain die deze zomer opent. De bewegende pop is van Tiana zelf en bevat een masker dat gezichtsuitdrukkingen kan maken. Thomas en Maurice zijn blij, vooral omdat het geen videoprojectie op het gezicht is. In deze aflevering een analyse.

De Efteling heeft weer een grote kortingsactie met de Albert Heijn. Een volle spaarkaart levert 13,50 euro korting op voor entreetickets. Maar, er is ook goed nieuws voor abonnementhouders: ook zij krijgen deze keer korting. Ze kunnen een bedrag als tegoed op hun pasje storten.

Een grote brand in het Zweedse Liseberg deze week. Er ontstond brand in één van de glijbanen van het gloednieuwe overdekte waterpark Oceana. Het vuur sloeg over naar de rest van het gebouw, waarna het complex – dat komende zomer open zou gaan – werd verwoest. De heren staan stil bij dit tragische nieuws.

Verder in deze ThemeTalk: beveiligingscontrole bij pretparkingangen, sanitaire stops in pretparkhotels, de fusie tussen Cedar Fair en Six Flags, bezoekerscijfers van Walt Disney World en peperduur bier tijdens carnaval.

Zie ook: