ThemeTalk

Universal-parken in Amerika dicht tot eind mei

De Amerikaanse pretparken van filmstudio Universal blijven tot 31 mei gesloten. Dat maakte het bedrijf bekend op sociale media. De parken zouden eigenlijk op 19 april weer open gaan, maar op last van de lokale autoriteiten is dat nu uitgesteld.

Het gaat om Universal Studios Hollywood in Californië en de twee parken van Universal Orlando in Florida. In een verklaring zegt Universal dat de parken tot ‘minstens’ 31 mei gesloten zijn, mogelijk blijven ze nog langer dicht. Ook de uitgaansgebieden bij de parken, de Universal CityWalk, zitten op slot.

Ook Universal Studios Japan maakte bekend langer gesloten te blijven, tot minimaal half mei. In Singapore is Universal Studios ook dicht, daar is het park gesloten tot minstens 4 mei. Wereldwijd is geen enkele Universal-locatie geopend.

Zie ook: