ThemeTalk

ThemeTalk #041 – We zijn ongetemder dan ooit

Aflevering #041 van ThemeTalk, dé Nederlandstalige podcast over pretparken en themaparken met Maurice de Zeeuw en Thomas van Groningen.

Untamed, zo gaat de nieuwe achtbaan van Walibi Holland heten. Thomas en Maurice bespreken uitgebreid de vervanger van Robin Hood. Ook antwoord op de vraag of we niet te kritisch zijn op Walibi Holland.

Movie Park Germany heeft afgelopen vrijdag de poorten onverwachts gesloten. Het Duitse pretpark zou tot 22.00 uur geopend blijven voor het Halloween Horror Festival. Maar, na een telefonisch dreigement is het park rond 19.30 uur dichtgegaan. 11.000 bezoekers moesten vertrekken. Thomas en Maurice ontketenen een discussie over veiligheid in pretparken.

Verder in deze ThemeTalk: de Efteling faalde met de wintertijd, Mickey Mouse zijn eigen attractie en uitbreidingsplannen Universal Orlando Resort (link).

Zie ook: