ThemeTalk

ThemeTalk #052 – Pubquiz, Soaring, bijbel, Toverland & Slagharen

Aflevering #052 van ThemeTalk, dé Nederlandstalige podcast over pretparken en themaparken met Maurice de Zeeuw en Thomas van Groningen.

Natuurlijk staan Thomas en Maurice in deze aflevering uitgebreid stil bij de ThemeTalk Pubquiz 2019, die afgelopen zondag werd gehouden. Er deden bijna 70 mensen mee, werden 90 vragen beantwoord en heel wat drankjes gedronken. Wat een topmiddag!

Slagharen heeft een nieuwe directeur. Wat zegt deze directiewissel over de toekomst van het park? En gaan we Wouter Dekkers missen als pretparkdirecteur in Nederland? Ook zijn de bezoekersaantallen van Toverland bekend. De heren geven een analyse.

En Thomas en Maurice fantaseren over een bezoek aan The Holy Land Experience in Orlando. Dat is een Christelijk pretpark. Waarom hebben we zoiets niet in Nederland?

Tot slot, Maurice is groot fan van TokyoDisneySEA en Thomas is groot liefhebber van de Disney-attractie Soarin’. Nu in uitgerekend dat park een vliegend theater gebouw wordt, moeten ze dat wel bespreken.

Zie ook: