ThemeTalk

ThemeTalk #122 – We waren in de Efteling en Toverland in coronatijd!

Aflevering #122 van ThemeTalk, dé Nederlandstalige podcast over pretparken en themaparken met Maurice de Zeeuw en Thomas van Groningen.

De pretparken in Nederland zijn bijna allemaal weer open! Het is even wennen voor de fans en dagjesbezoekers, want een bezoekje aan je favoriete pretpark zal voorlopig niet hetzelfde zijn als vroeger. De parken hebben flink wat maatregelen moeten nemen om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan.

Maurice bezocht afgelopen week de Efteling en ging de dag erna met Thomas naar Toverland. Hoe hebben zij hun eerste bezoek aan een pretpark in coronatijd beleefd? Hoe was het om weer in een achtbaan te zitten? In deze wat kortere aflevering een eerste indruk. Volgende week volgt weer een reguliere podcast.

Deze aflevering is opgenomen in Toverland op anderhalve meter afstand van elkaar.

Zie ook: