ThemeTalk

ThemeTalk #140 – Belle & het Beest en meer…

Aflevering #140 van ThemeTalk, dé Nederlandstalige podcast over pretparken en themaparken met Maurice de Zeeuw en Thomas van Groningen. 

Disney opende deze week ‘The Enchanted Tale of Beauty and the Beast’ in Tokyo Disneyland. Vorige week werd de ride al even kort besproken in ThemeTalk, maar deze week konden de heren na het zien van meerdere onridevideo’s echt een oordeel vellen.

Twee onderscheidingen moeten besproken worden. De Efteling kreeg met de ontwerpafdeling de titel ‘Designer of the Year 2020’ en de oud-directrice van Toverland werd zelfs koninklijk onderscheiden. In deze podcast worden de winnaars nog eens extra in het zonnetje gezet.

Verder in deze ThemeTalk: Hong Kong Disneyland is weer open, de Efteling in de herfst, emoties in attracties en escape rooms in pretparken.

Zie ook: