ThemeTalk

ThemeTalk #145 – Even geen corona, wel pret

Aflevering #145 van ThemeTalk, dé Nederlandstalige podcast over pretparken en themaparken met Maurice de Zeeuw en Thomas van Groningen.

We hebben het de laatste tijd veel gehad over corona. In deze aflevering de belofte dat er wat minder corona voorbij komt. Het is veel leuker om het over de pretparkhobby te hebben!

Maurice maakte een rondje door zijn stad en zag prachtige Halloween-versieringen. Maakt het feest een opmars in Nederland? En wat betekent dat dan voor de pretparken?

Walt Disney World geeft de grote ingangspoorten van het resort een likje verf. Volgend jaar bestaat het resort 50 jaar en dat mag ondanks alle coronaperikelen toch gevierd worden. Thomas wil even stilstaan bij het nieuwe design.

Ook in deze aflevering: de nieuwe app van Toverland, het vertrek van een directeur bij de Efteling, Disneyland Paris blijf dicht in januari, eten in drinken in de pretparken en de kwartaalcijfers van Six Flags.

Verder antwoorden op vragen van luisteraars: had Disneyland Paris op een andere plek moeten liggen? En, wat vinden we van The Simpsons in de Universal-pretparken?

Zie ook: