ThemeTalk

ThemeTalk #170 – Binnen versus buiten in pretparken (die open mogen!)

Aflevering #170 van ThemeTalk, dé Nederlandstalige podcast over pretparken en themaparken met Maurice de Zeeuw en Thomas van Groningen.

De pretparken in Nederland mogen weer open! Als alles goed gaat, en het kabinet niet op de beruchte ‘pauzeknop’ drukt, lopen er vanaf woensdag 19 mei weer gasten rond in de Nederlandse pretparken. Daar zitten wel een aantal strenge voorwaarden aan, zo mogen de parken alleen buiten open en moeten binnenattracties gesloten blijven. In deze aflevering zetten Thomas en Maurice nog één keer alle coronanieuwtjes uit pretparkland op een rij.

Verder in deze podcast speciale aandacht voor de mailbox. Via themetalk.nl/reageren kunnen luisteraars reageren op aflevering. Dat gebeurt in grote getalen! Niet altijd worden die mailtjes gebruikt in de aflevering, maar de informatie wordt zeker meegenomen. In deze aflevering antwoorden op prangende vragen van luisteraars.

Verder in deze ThemeTalk: hoe vernieuwend is de Efteling, blijkt Thomas toch geen dief en bezocht Thomas een IKEA.

Zie ook: