ThemeTalk

ThemeTalk #192 – Mijmeren over toekomstige Efteling-uitbreidingen

Aflevering #192 van ThemeTalk, dé Nederlandstalige podcast over pretparken en themaparken met Maurice de Zeeuw en Thomas van Groningen.

De Efteling heeft vergevorderde plannen voor een nieuw hotel, dat bevestigen bronnen afgelopen week na een bericht van Looopings. Andere bronnen melden dat de Efteling mogelijk ook werkt een aan nieuwe attractie tussen het Spookslot en Max & Moritz. Thomas en Maurice dromen in deze aflevering hardop over de uitgelekte plannen.

Deze week waren orkesten druk in de weer met pretparkmuziek, merkte Maurice op. Waar de opnames precies voor zijn? Dat is onbekend, maar zeker is dat twee Europese orkesten afgelopen weken muziekstukken hebben opgenomen voor pretparken. In deze ThemeTalk meer over hoe dat in zijn werk gaat.

Verder in deze ThemeTalk: de coronaregels en pretparken, de dertigste verjaardag van Disneyland Paris, abonnementen op Walt Disney World en professionele pretparkpodcasts.

Zie ook: