ThemeTalk

ThemeTalk #205 – De mooiste verjaardag is begonnen

Aflevering #205 van ThemeTalk, dé Nederlandstalige podcast over pretparken en themaparken met Maurice de Zeeuw en Thomas van Groningen.

In Disneyland Paris is de viering van de dertigste verjaardag van het resort begonnen. Vriend van de show Mark Versteden was erbij en doet verslag. Mark zou Mark niet zijn als hij ook niet stil zou staan bij alle ‘signature snacks’ die te krijgen zijn in de parken.

Over de Efteling is weer veel te melden. Het park is op stoom met de zeventigste verjaardag, Maurice en Thomas bespreken de details. Ook doken er weer nieuwe geruchten op over de vervanger van het Spookslot.

In Toverland wordt ondertussen hard gewerkt aan de verbouwing van waterbaan Expedition Zork. De boomstamattractie krijgt gloednieuwe aankleding zodat hij beter past bij themagebied Wunderwald. Maurice doet verslag van de vorderingen.

Verder in deze aflevering: Giro 555, Center Parcs, wonen naast een pretpark, een festival in Toverland en de tegemoetkoming van Plopsaland De Panne aan de bezoekers die vastzaten in een achtbaan.

Zie ook: