ThemeTalk

ThemeTalk #248 – ‘Ga deze zomer niet naar Disneyland Paris’

Aflevering #248 van ThemeTalk, dé Nederlandstalige podcast over pretparken en themaparken met Maurice de Zeeuw en Thomas van Groningen.

Sla deze zomer een bezoek aan Disneyland Paris over. Dat is het advies dat Thomas en Maurice voor je hebben in deze aflevering van ThemeTalk. Het resort wordt geteisterd door stakingen, maar het management weigert deze zomer in gesprek te gaan. De kans dat je bezoek verstoord wordt is dus groot, daarom raden de heren aan om deze zomer Europa-Park te bezoeken in plaats van Disneyland Paris.

De Efteling krijgt genderneutrale toiletten bij de nieuwe attractie Danse Macabre. Dat roept op internet heel wat voorspelbare reacties op. Maurice analyseert waarom dit soort toiletten voor pretparken mogelijk efficiënter zijn.

Verder in deze ThemeTalk: gratis voordringen keert terug in een Disney-pretpark, concertkaartjes zijn erg duur, vogels in Walt Disney’s Enchanted Tiki Room en in Toverland en pretparken in Minecraft.

Zie ook: