ThemeTalk

ThemeTalk #251 – Op de Tilburgse Kermis mijmeren over Orlando, Sevenum en Kaatsheuvel

Aflevering #251 van ThemeTalk, dé Nederlandstalige podcast over pretparken en themaparken met Maurice de Zeeuw en Thomas van Groningen.

Vanaf het balkon van Thomas zijn huis, midden op de Tilburgse Kermis, bespreken de heren het nieuws van de week. Zo wordt er in de Verenigde Staten gewerkt aan een nieuw groot pretparkresort, waar een investering van 2 miljard dollar mee gemoeid is. Kan dat nog wel, in deze tijd?

Vorige week waren Thomas en Maurice samen in Toverland, waar ze het vernieuwde themagebied Avalon bezochten. In deze aflevering een speciale pluim voor de ontwerpers van één specifiek onderdeel van dat themagebied. Daarnaast een uitgebreid verslag van het themagebied.

Verder in deze ThemeTalk: luisteraarsverslagen uit Orlando en Duitsland, woede om slagbomen, kermisbeslommeringen en de familie achter de Phantasialand.

Zie ook: