ThemeTalk

#281 – Maurice was in Walibi Holland

Aflevering #281 van ThemeTalk, dé Nederlandstalige podcast over pretparken en themaparken met Maurice de Zeeuw en Thomas van Groningen.

Deze week is Thomas helaas verhinderd, maar gelukkig valt vriend van de show Roel van Tilborg in om na een dag Walibi Holland een nieuwe ThemeTalk op te nemen.

Hoe hangt de vlag er tegenwoordig bij in Biddinghuizen? Maurice (met schorre stem) en Roel bespreken op de terugweg van Walibi Holland hun dag én meer pretparkzaken in deze aflevering. Met de zeer grondige vernieuwing van een parkrestaurant, Yummy Tummy, zet Walibi een volgende stap in het Festivalization-masterplan waarvan niemand de exacte koers lijkt te snappen. Maar gek genoeg werkt het ergens toch ook weer wel. De heren bespreken de voor- en nadelen die er in hun ogen zijn. En natuurlijk de conclusie: is Walibi Holland vandaag de dag een aanrader? 

Verder in deze ThemeTalk: Mascha Taminiau aan het woord, drinken in een Barbie-decor, lelijke nieuwe bestrating in de Efteling, therapiehonden, onsuccesvolle Splash Battles en Premium-abonnementen.

Zie ook: