ThemeTalk

Bijwonen: ThemeTalk #100 in Toverland

Hoezee! Hoezee! We maken ons op voor de honderdste aflevering van ThemeTalk. Deze speciale aflevering van de podcast wordt opgenomen in Toverland op zondag 8 december. We nodigen je graag uit om die dag naar het park te komen om met ons dit jubileum te vieren!

Speciaal voor deze aflevering creëren we de Pretparkpodcast Cinematic Universe. Podcasters uit alle bekende pretparkpodcasts schuiven aan op het podium: Kleine Boodschap, Ochtend in Pretparkland en D-Tales. We gaan twee uur lang met hen en met jou doen wat we het beste kunnen: praten over pretparken!

Programma

Iedereen die die dag op de gastenlijst van ThemeTalk 100 staat heeft toegang tot het park vanaf 14:00 uur. Abonnementhouders zijn natuurlijk vrij om eerder al het park in te gaan. Toverland is die dag open van 11:00 uur tot 18:00 uur. Het Land van Toos en Wunderwald zijn toegankelijk.

14:00 uur Aanvang en vrij parkbezoek
15:30 uur Verzamelen in de zaal voor de live podcast
16:00 uur Opname ThemeTalk 100
18:00 uur Einde dag met groepsfoto

Ik wil hierbij zijn!

Dat kan! We werken die dag met een gastenlijst. Voor 15 euro kom je op de gastenlijst en krijg je vanaf 14:00 uur toegang tot het park, gratis parkeren, een drankje en een plaats in de zaal tijdens ThemeTalk 100. Abonnementhouders met een op 8 december geldige pas betalen 11 euro voor een plekje op de lijst.

Er is maar beperkt plaats bij de opname van ThemeTalk 100. Luisteraars van ThemeTalk die in het verleden aan ons hebben gedoneerd krijgen voorrang op een plek tot 10 november. Niet-donateurs krijgen pas na die datum een betaallink en eventuele bevestiging.

Vul het onderstaande formulier in om een plek op de gastenlijst aan te vragen. Er zijn maar beperkt plekken. Je krijgt van ons een e-mail terug met daarin een betaallink. Na de betaling krijg je een definitieve bevestiging dat je een plek op de lijst hebt. Zonder deze bevestiging kunnen we je geen toegang tot Toverland bieden. Het is niet mogelijk om gastenlijstplekken voor meerdere personen tegelijk aan te vragen.

Maximus Müller is al onder de indruk van de gastenlijst. (foto: Toverland)

Meld je aan!

De inschrijving voor ThemeTalk 100 is gesloten. Helaas. Je bent weer welkom bij ons volgende jubileum!