ThemeTalk

Toverland schuift festival naar 2021

Het gaat Toverland niet lukken om muziekfestival Toverland LIVE! nog dit jaar in te halen. Dat festival stond gepland voor 15 mei 2020, maar gaat vanwege de maatregelen tegen het coronavirus niet door. Het festival is nu opgeschoven naar 21 mei 2021.

Op Toverland LIVE! zouden artiesten als André Hazes en dj La Fuente optreden. Het zou de eerste editie zijn van het muziekfestival, waarbij de bezoekers ook in de attracties hadden gekund. Tot 1 juni 2020 zijn in Nederland alle evenementen waarvoor een vergunning nodig is, zoals muziekfestivals, verboden om de uitbraak van het coronavirus tegen te gaan. Het kan wel zijn dat Toverland zelf tegen die tijd weer open mag, maar het festival gaat niet door.

Mensen die al een ticket hadden voor het evenement kunnen op de website van Toverland zelf een compensatie kiezen. Je kan ervoor kiezen om het aankoopbedrag van de tickets terug te laten storten. Maar, je kan ook kiezen voor entreetickets voor Toverland later dit jaar of tickets voor het festival in 2021.

Zie ook: