ThemeTalk

Tokyo Disneyland toch langer dicht

Even leek het erop dat Tokyo Disneyland als eerste Disney-resort ter wereld deze maand de deuren weer kon openen, maar dat is nu uitgesteld tot minstens half mei. Dat melden Japanse media. In een deel van het land is vanwege een nieuwe opleving van het coronavirus de noodtoestand uitgeroepen.

De uitbreiding van Fantasyland in het kasteelpark, dat eigenlijk deze maand open zou gaan, moet het nog even zonder de eerste bezoekers doen. In dat gebied staat onder andere een gloednieuwe trackless darkride: The Enchanted Tale of Beauty and the Beast.

Verkochte tickets voor Tokyo Disneyland blijven na heropening langer geldig en abonnementhouders krijgen een gratis verlenging voor de tijd waarin ze het park niet konden bezoeken.

Op dit moment is wereldwijd geen enkel Disney-pretpark geopend. Er is één plek op de wereld waar je wel Disney-figuren kan ontmoeten, restaurant Lumière’s Kitchen in het Shanghai Disneyland Hotel is geopend en heeft character dining.

Zie ook: