ThemeTalk

ThemeTalk #129 – Praatjes in Het Lavenlaar

Aflevering #129 van ThemeTalk, dé Nederlandstalige podcast over pretparken en themaparken met Maurice de Zeeuw en Thomas van Groningen.

Deze week keuvelen de heren lekker vanaf de speciale drinktafeltjes bij het Lurk en Limoenhuys bij Volk van Laaf in de Efteling. Over dat park is genoeg te bespreken. Het is in de avonduren nog steeds erg rustig. Hoe lang gaat het park daar nog mee door?

Verder ook veel nieuws over Walt Disney World. Afgelopen week mochten medewerkers het Magic Kingdom al bezoeken. Wat zijn de meest opvallende corona-maatregelen in het park? Verder uit Disneyland Paris opvallend nieuws: de Disneyland Railroad gaat weer open! De trein die anderhalf jaar lang uit de running was is weer klaar voor bezoekers.

Bij bijna alle pretparken moet je een specifieke datum en soms ook tijdstip reserveren om naar binnen te kunnen. In België wil een aantal daar weer vanaf. Wat verwachten wij, hoe lang duurt het nog voordat je weer op de bonnefooi een park kan bezoeken?

Verder in deze ThemeTalk: een hele dure paraplu, een geinig verborgen effect in het Volk van Laaf, personeel dat er geen zin in heeft en de Tilburgse Kermis.

Zie ook: