ThemeTalk

ThemeTalk #215 – Vliegende kerkbanken (en onze zomerplanning)

Aflevering #215 van ThemeTalk, dé Nederlandstalige podcast over pretparken en themaparken met Maurice de Zeeuw en Thomas van Groningen.

Via pretparksite Looopings lekte afgelopen week uit wat voor attractie Dance Macabre in de Efteling gaat worden: een grote schijf met kerkbanken die kan kantelen, stijgen en draaien in een aangeklede spookachtige koepel. Thomas en Maurice nemen in deze aflevering de plannen door.

Verder zetten ze hun eigen zomerplanning op een rij. Want het zal je niet ontgaan zijn, ThemeTalk verschijnt de laatste tijd wat minder regelmatig dan je gewend was. Dat heeft alles te maken met twee grote veranderingen in de levens van Thomas en Maurice: de één krijgt een kind en de ander een nieuw huis. Daarom last ThemeTalk deze zomer een ‘soort van zomerstop’ in: de podcast blijft verschijnen, maar niet volgens een vast schema. Na de zomer, in september, komt er weer iedere week een verse podcast.

Verder in deze ThemeTalk: tijdrijzen in pretparkland, Disney’s Aladdin in Scheveningen, La Place in de Efteling, slapen met ThemeTalk-luisteraars, een nieuw themagebied in Slagharen en Disney Village in Disneyland Paris.

Zie ook: