ThemeTalk

ThemeTalk #235 – In Tokyo is alles beter (en hebben ze nog een Splash Mountain)

Aflevering #235 van ThemeTalk, dé Nederlandstalige podcast over pretparken en themaparken met Maurice de Zeeuw en Thomas van Groningen.

Plons! Thomas en Maurice duiken deze week je podcastplayer in met een extra vochtige aflevering. Thomas maakte onlangs één van de laatste ritjes in Splash Mountain, die sinds deze week gesloten is in Orlando, en Maurice nam een duik in het zwembad van het Hof van Saksen in Nooitgedacht (ja, dat bestaat echt). En ondertussen pikte hij ook wat spectaculaire glijbanen mee.

Thomas wilde graag praten over de Disney-parken in Tokyo, hoewel hij daar zelf nooit geweest is. Want daar hebben ze een attractie waar hij jaloers op is. Maurice is er in geweest.

Natuurlijk valt er ook nog genoeg pretparknieuws te bespreken. Tekeningen van magische klokken en achtbanen met apen passeren de revue, net als de finesse van de Japanse Disneyparken.

Verder: het Opiniepanel, sneeuw, Disney maakt schoon, Universal walst over iedereen heen en een langverwachte achtbaan in Dubai is ein-de-lijk open.

Zie ook: