ThemeTalk

ThemeTalk #265 – Een avondwandeling door de Winter Efteling

Aflevering #265 van ThemeTalk, dé Nederlandstalige podcast over pretparken en themaparken met Maurice de Zeeuw en Thomas van Groningen.

Op Derde Kerstdag, bij normale mensen gewoon bekend als 27 december, maakten Thomas en Maurice een wandeling door de Winter Efteling. De heren streken neer in het nieuwe themagebied Huyverwoud en zagen de bouw van Danse Macabre vorderen. Op die plek namen ze ook maar meteen het bezoek van Maurice aan Disneyland Paris door.

Even later liepen de heren langs de Warme Winter Weide en het Anton Pieckplein om sfeer te snuiven. En Maurice geeft Thomas daar een standje: is hij niet veel te kritisch geweest op de Winter Efteling dit jaar? Maurice, die voor het eerst in máánden weer eens het park bezocht, is wel onder de indruk.

Verder in deze ThemeTalk: worstenbroodjes, de grootste kerstboom van Europa, een ritje Pagode en alles over de Facebook-fout van een naaimachinefabriekmedewerker.

Zie ook: