ThemeTalk

#278 – Ter land, ter zee en in de Efteling-bouwput

Aflevering #278 van ThemeTalk, dé Nederlandstalige podcast over pretparken en themaparken met Maurice de Zeeuw en Thomas van Groningen.

Deze week wordt Maurice vervangen door Wessel Wit, de hoofdredacteur van pretparksite Looopings. Hij heeft een trits aan nieuwtjes meegenomen om te bespreken op een bankje in het Lavenlaar in de Efteling. 

Thomas ergerde zich (opnieuw) groen en geel aan de entree van de Efteling, die er op deze extra drukke Hemelvaartsdag weer beroerd bij lag. Om het nog erger te maken is er wéér een bouwput bij gekomen in de Efteling, het park heeft een deel van de Aquanura-vijver afgegraven ter voorbereiding op opnames van het tv-programma Ter Land, Ter Zee en In De Lucht. Is dat niet wat te veel van het goede?

Veel Disney-nieuwtjes deze week. Zo kwamen er beelden naar buiten van een Rapunzel-attractie in Tokyo en lekten ook onbedoeld beelden uit van nieuwe darkrides rond Frozen en Peter Pan. De heren nemen de ontwikkelingen door.

Verder in deze ThemeTalk: Pairi Daiza in België, Wessel was in Disneyland Paris, Slagharen heeft een nieuwe directeur en de urn van Anton Pieck. 

Zie ook: