ThemeTalk

ThemeTalk #017: Efteling 2020 & reisverslag Disneyland Resort Anaheim

Aflevering #017 van ThemeTalk, dé Nederlandstalige podcast over pretparken en themaparken met Maurice de Zeeuw en Thomas van Groningen. In verband met de Tokyo-reis van Maurice, wordt hij deze aflevering vervangen door Wessel Wit van pretparksite Looopings.

Wessel en Thomas bespreken het laatste nieuws over de Efteling: de voorspelde lanceerachtbaan voor 2020 krijgt er ook een lifthill bij. Wat betekent dat voor de rit?

Ook wordt de social media van de Efteling op het hakblok gelegd. Het park voorspelt tegenwoordig wie er komend jaar gaat trouwen en wat je in welke maand gaat doen. Waar zijn ze mee bezig?

En Thomas bespreekt zijn ervaringen in het Amerikaanse Disneyland Resort. Wat zijn de grote verschillen met óns Disneyland? En wat vond hij van de verbouwing van The Twilight Zone Tower of Terror? Het wordt zéér uitgebreid besproken.

Zie ook: