ThemeTalk

ThemeTalk #019 – Indiana Jones-geruchten, Disney TokyoTalk & Bandit-klaagzang

Aflevering #019 van ThemeTalk, dé Nederlandstalige podcast over pretparken en themaparken met Maurice de Zeeuw en Thomas van Groningen.

De aanrijroutes naar de Efteling zijn te krap, vindt Thomas. Wat moet de Efteling doen om het verkeer beter te laten doorstromen? Ook komt de Beekse Bergen voorbij, het park was wereldnieuws deze week. Maurice nam een kijkje.

Verder komt de paradebrand in Walt Disney World voorbij, geeft Thomas zijn gepeperde mening over Movie Park Germany en worden geruchten rondom een nieuwe Indiana Jones-attractie in Parijs besproken.

Maurice is net terug van een een reis naar Tokyo, waar hij natuurlijk ook het Tokyo Disney Resort bezocht. Deze week duiken de heren uitgebreid in Tokyo DisneySea. Is het de moeite waard om ervoor naar Japan te vliegen? Maurice geeft tekst en uitleg.

Zie ook: