ThemeTalk

ThemeTalk #025 – Het is druk in de Efteling & opening Pixar Pier

Aflevering #025 van ThemeTalk, dé Nederlandstalige podcast over pretparken en themaparken met Maurice de Zeeuw en Thomas van Groningen.

Dit najaar is de grootste pretparkbeurs van Europa weer in Amsterdam, de Euro Attractions Show 2018. Maurice was bij de perspresentatie en heeft de details. En hij bezocht vliegsimulator This Is Holland nog eens, hoe vindt hij de rit de tweede keer?

Pixar Pier in Disney California Adventure is open, maar de reacties zijn niet overal even positief. Thomas neemt de commentaren door en heeft een opvallend verhaal over een homofobe Disney-muzikant die niet meer te horen is in het vernieuwde themagebied.

Verder in ThemeTalk: het is druk in de Efteling, de Bob is nog steeds niet open en regelen we een pretparkbuddy voor Jimmy.

Zie ook: