ThemeTalk

ThemeTalk #056 – Bobbejaanland verrast, Disneyland Paris was leuk

Aflevering #056 van ThemeTalk, dé Nederlandstalige podcast over pretparken en themaparken met Maurice de Zeeuw en Thomas van Groningen.

Bobbejaanland maakte deze week bekend hoe hun nieuwe lanceerachtbaan er uit komt te zien. Tot ieders verrassing kondigde het park een geheel nieuw themagebied aan, waar ook andere attracties bij betrokken worden. Maurice dook in de plannen en legt uit.

Thomas bracht weer eens een bezoek aan Disneyland Paris en nam zijn microfoon mee. Wat viel op? Een tapdansschool in Main Street U.S.A. Ook nam hij afscheid van Armageddon: les Effets Spéciaux.

Volgens geruchten is Disney druk met de ontwikkeling van een familie-darkride rond de animatiefilm The Lion King (1994) in Disney’s Animal Kingdom in Orlando, Florida. Thomas dook in de eventuele plannen en is enthousiast.

Phantasialand kreeg het afgelopen week aan de stok met een Nederlandse youtuber. Mag je als park van een vlogger eisen dat hij zijn onride-beelden verwijderd? En is het dan oké om te dreigen met een parkverbod? Thomas en Maurice gaan in discussie.

Zie ook: