ThemeTalk

ThemeTalk #074 – Gondoletta-talk & Parc Astérix

Aflevering #074 van ThemeTalk, dé Nederlandstalige podcast over pretparken en themaparken met Maurice de Zeeuw en Thomas van Groningen.

Deze week is ThemeTalk weer eens volledig op locatie. De podcast werd opgenomen in de Gondoletta en de Pagode in de Efteling. Thomas bezocht afgelopen pinksterweekend het Franse Parc Astérix en doet ook vanuit dat park uitgebreid verslag.

Verder wordt de nieuwe Universal-achtbaan Hagrid’s Magical Creatures Motorbike Adventure besproken. Ook wordt stilgestaan bij de ontwikkelingen rond Untamed in Walibi Holland. En er is nóg een achtbaan die genoemd moet worden: een nieuwe coaster voor SeaWorld Orlando.

Verder beantwoorden Thomas en Maurice vragen van luisteraars die iets hebben ingestuurd via themetalk.nl/reageren.

Zie ook: