ThemeTalk

ThemeTalk #090 – Max & Moritz onthuld én we spraken de mensen achter De zes Zwanen

Aflevering #090 van ThemeTalk, dé Nederlandstalige podcast over pretparken en themaparken met Maurice de Zeeuw en Thomas van Groningen.

Thomas en Maurice waren aanwezig bij de persopening van het nieuwe sprookje in de Efteling: De zes Zwanen. Daar kregen ze ook de gelegenheid om ontwerper Sander de Bruijn en directeur Fons Jurgens te interviewen.

Bij die persopening werd het nieuwe Efteling-sprookjesboek uitgedeeld aan de aanwezige pers. En wat schetste ieders verbazing? Daarin zien we voor het eerst hoe de broers Max en Moritz eruit komen te zien. Ook onthult het boek de verhaallijn die waarschijnlijk in de attractie verwerkt wordt.

Verder in deze ThemeTalk: sponsoring van attracties, storingen in Disneyland Paris en prijsstijgingen (alweer).

Zie ook: