ThemeTalk

ThemeTalk #121 – We kunnen weer naar pretparken!

Aflevering #121 van ThemeTalk, dé Nederlandstalige podcast over pretparken en themaparken met Maurice de Zeeuw en Thomas van Groningen.

In Europa en Azië gaan langzaam de eerste pretparken weer open na de gedwongen sluitingen vanwege corona. Shanghai Disneyland was het eerste grote park dat weer gasten binnenliet. Hoe gaat dat? Is het nog leuk om zo’n park te bezoeken met alle coronamaatregelen van kracht?

In Nederland gaan grotere parken als Duinrell, Toverland en de Efteling aankomende week weer open. Thomas en Maurice blikken vooruit op de heropening. Gaan ze niet te vroeg open? Hoe liggen de parken erbij? En wanneer kunnen de parken in Amerika weer open? En, zal een dagje pretpark ooit weer hetzelfde worden?

Verder in deze ThemeTalk: de koninklijke familie in pretparken, een mogelijke Jungle Book-attractie in Walt Disney World en antwoorden op vragen van luisteraars.

Benieuwd naar de 80’s-muziek van het kanaal van Twinkelkoorts? Check https://www.youtube.com/channel/UChq6JAQENEb3kiboMSkPBjw/videos!

Zie ook: