ThemeTalk

ThemeTalk #130 – Bij Hong Kong Disneyland staat de magie weer even stil

Aflevering #130 van ThemeTalk, dé Nederlandstalige podcast over pretparken en themaparken met Maurice de Zeeuw en Thomas van Groningen.

Het coronavirus is helaas nog lang niet weg en dus zijn de pretparken ook nog niet van de gevolgen van het virus af. Zo moet Hong Kong Disneyland de deuren weer sluiten na nieuwe maatregelen tegen het virus. In Florida ligt Disney steeds meer onder vuur vanwege het heropenen van de parken. In deze ThemeTalk de laatste updates.

Thomas zat pas geleden in Droomvlucht in de Efteling en dat viel hem een beetje tegen. Is deze attractie anno 2020 niet een beetje verouderd? In deze aflevering een korte discussie.

Disneyland Paris opent weer de deuren. Abonnementhouders en personeelsleden mochten het park afgelopen week al bezoeken. Wat zijn de meest opvallende maatregelen en hoe ligt het park erbij? In deze aflevering alles op een rij.

Verder in deze ThemeTalk: Maurice bezocht Movie Park Germany, een ode aan EHBO-posten in pretparken, Splash Mountain-muziek en attracties waar je nooit in wil stappen.

Zie ook: