ThemeTalk

ThemeTalk #131 – Rivers of Light, Bobbejaanland & Kermis

Aflevering #131 van ThemeTalk, dé Nederlandstalige podcast over pretparken en themaparken met Maurice de Zeeuw en Thomas van Groningen.

Maurice bezocht Bobbejaanland en was blij verrast! Het park ligt er goed bij, het personeel is vriendelijk en er is veel te doen. Thomas had pas ook een goede ervaring met het park. Geen Diamond Themepark Award, maar wel een compliment in deze podcast!

Walt Disney World heeft bekend gemaakt dat een aantal attracties en shows niet terugkeert. Waaronder de avondshow Rivers of Light: We Are One in Disney’s Animal Kingdom. Hoewel Thomas geen fan was van de show (wel van de muziek), vindt hij dit toch slecht nieuws. Maurice vond de show juist erg goed de sfeer van het park belichamen. In deze aflevering verder opnieuw meer over de gevolgen van corona voor de parken.

De Efteling heeft het roer qua zomeravonden weer omgegooid: het park is nu iedere dag van 09:00 uur tot 22:00 uur open. Het befaamde ‘tussenuurtje’ is niet meer en dag- en verblijfsgasten mogen nu ook ‘s avonds in het park blijven. Hoe gaat het met de Efteling deze zomer? In deze aflevering een analyse.

Verder in deze ThemeTalk: Fata Morgana in de Efteling, verlengde abonnementen, shows in SeaWorld, Primeval Whirl in Walt Disney World en de Tilburgse Kermis.

Zie ook: