ThemeTalk

ThemeTalk #137 – Thomas is fan van Europa-Park geworden

Aflevering #137 van ThemeTalk, dé Nederlandstalige podcast over pretparken en themaparken met Maurice de Zeeuw en Thomas van Groningen.

Thomas bracht een bezoek aan Europa-Park en Rulantica. In deze aflevering een uitgebreid verslag van zijn bezoek. Het resort is het beste van Europa, vindt hij nu. Is Maurice het daar mee eens? Ook de nieuwe darkride Piraten in Batavia werd onder de loep genomen. Hoe goed is de herbouwde attractie geworden? Staat de attractie op hetzelfde niveau als de darkrides van Disney en de Efteling?

Maurice sliep onlangs op het Pop-Up Summer Camp bij Toverland. Hij vertelt in geuren en kleuren hoe fijn het is om vlak naast een pretpark wakker te worden. De camping is nu gesloten, maar in deze aflevering alvast een oproep om de camping zo snel mogelijk permanent terug te brengen.

Phantasialand opent binnenkort de gelanceerde vliegende achtbaan F.L.Y. Althans, daar lijkt het op. De baan is af en personeel mag er zeer binnenkort al een rondje in maken. Waarom openen ze een attractie in het najaar? In deze aflevering een analyse.

Verder in deze ThemeTalk: 450 miljoen dollar, scare events, de Dutch Podcast Awards en de uitslag van de ThemeTalk Twitter-poll.

Zie ook: