ThemeTalk

ThemeTalk #144 – Corona zet streep door Halloween in Toverland

Aflevering #144 van ThemeTalk, dé Nederlandstalige podcast over pretparken en themaparken met Maurice de Zeeuw en Thomas van Groningen.

Veel discussie de afgelopen week over de Halloween Nights in Toverland. Het enige echte grote evenement van Nederland dat nog door kon gaan in coronatijd. Toverland zelf vond het geen evenement, Maurice ook niet, maar Thomas wel. Na negatieve aandacht in de media trok Toverland alsnog de stekker uit de populaire avonden. In deze aflevering van ThemeTalk gaat de discussie nog heel even door. Ook de Efteling krijgt het er van langs in de media omdat het er te druk zou zijn. Is dat terecht?

In België moeten de parken per direct de deuren weer sluiten vanwege het oprukkende coronavirus. In Nederland zijn de parken nog open. Maar, hoe lang nog? Thomas en Maurice doen hun voorspellingen.

Er was ook ander pretparknieuws deze week. Europa-Park kondigde namelijk 5 nieuwe attracties en twee nieuwe themagebieden aan. Welke thema’s en wat voor type attracties, dat weten we nog niet. Genoeg voer voor ThemeTalk om lekker te speculeren over deze uitbreidingen.

Verder in deze ThemeTalk: Halloween in Disneyland Paris, Super Nintendo World in Japan, meer details over Universal Beijing Resort en een enquête ‘met een luchtje’.

Zie ook: