ThemeTalk

ThemeTalk #172 – Het heerlijk pretparkzomertje is gekomen

Aflevering #172 van ThemeTalk, dé Nederlandstalige podcast over pretparken en themaparken met Maurice de Zeeuw en Thomas van Groningen.

De pretparken zijn weer open en het goede nieuws is dat ze de komende weken steeds verder open mogen. Thomas en Maurice bespreken uitgebreid de heerlijke pretparkzomer die voor ons ligt. Ze kunnen niet wachten.

In deze aflevering verslagen van pretparkbezoeken aan Toverland, Efteling en Walibi Holland. Dat laatste park heeft ook echt thematische nieuwigheden dit seizoen: het themagebied ‘Exotic’ is flink aangepakt. Thomas bezocht Walibi Holland en doet verslag. Ook vult hij in de aflevering een tevredenheidsonderzoek van het park in.

Ook goed nieuws uit de Verenigde Staten, daar worden op steeds meer plekken de coronamaatregelen in de parken losgelaten. Universal opent komende week in Florida een nieuwe bijzondere meet-and-greet met karakters en in Disneyland in Anaheim gaat de Avengers Campus open. De heren blikken vooruit en kijken ook even naar de nieuwe Orlando-dienstregeling van luchtvaartmaatschappij KLM.

En verder in deze aflevering: Pardoes doet de fileberichten, Bobbejaanland bestaat 60 jaar, Universal Studios Japan gaat weer open en een verslag uit het net heropende Europa Park.

Zie ook: