ThemeTalk

ThemeTalk #176 – Lang leve betalen om niet in de rij te staan

Aflevering #176 van ThemeTalk, dé Nederlandstalige podcast over pretparken en themaparken met Maurice de Zeeuw en Thomas van Groningen.

Disneyland Paris schaft de FastPass af en stapt over op een betaald voordringprogramma. Hoewel de heren lange tijd fel tegen dit soort dure constructies waren, zijn ze bij ThemeTalk nu voor het eerst blij dat Disney deze stap zet. Want, het heeft voor de normale bezoeker (zonder miljoenensalaris) ook voordelen.

Opnieuw veel discussie over hoe de Efteling omgaat met vaste klanten. Het park maakte bekend dat zogeheten ‘vriendentickets’ die gekocht zijn in 2020 deze week hun geldigheid verliezen. Dat is bijzonder onhandig, want voor veel abonnementhouders, die de tickets kunnen gebruiken om vrienden met korting mee te nemen het park in, zijn er nauwelijks tijdsloten beschikbaar om het park te bezoeken. Ook heeft de Efteling opnieuw gedoe met omwonenden, als het gaat om de uitstoot van stikstof. In deze aflevering alles op een rij.

Verder in deze aflevering: The Ride To Happiness in Plopsaland De Panne, Halloween-acteurs gezocht, corona is weer terug van weggeweest én de zomerplannen van Thomas en Maurice.

Zie ook: