ThemeTalk

ThemeTalk #182 – Waarom Plopsaland De Panne de meest intense achtbaan van de Benelux heeft

Aflevering #182 van ThemeTalk, dé Nederlandstalige podcast over pretparken en themaparken met Maurice de Zeeuw en Thomas van Groningen.

Plopsaland De Panne stond afgelopen week op de agenda van Thomas. Hij bezocht het park voor het eerst en doet uitgebreid verslag. In het park opende deze zomer een nieuwe spectaculaire achtbaan, ‘The Ride to Happiness by Tomorrowland’, een gelanceerde spinning coaster. Is dat niet wat te intens? In deze aflevering een recensie.

Maurice overnachtte op de camping van Toverland en vertelt uitgebreid hoe het is om naast een houten achtbaan wakker te worden. Ook blikt hij vooruit om zijn reis naar pretparken in Duitsland en Frankrijk.

Verder in deze aflevering: Halloween in Walibi Holland, pretparken in Portugal, Nest! in de Efteling is al stuk, de beste achtbanen van Europa.

Zie ook: