ThemeTalk

ThemeTalk #184 – Dineren in de ruimte en slapen in een boomhut

Aflevering #184 van ThemeTalk, dé Nederlandstalige podcast over pretparken en themaparken met Maurice de Zeeuw en Thomas van Groningen.

Maurice bracht de afgelopen weken bezoeken aan een aantal Duitse pretparken: Movie Park Germany, Tripsdrill en Europa Park. In deze aflevering het eerste deel van zijn reisverslag, onder andere over de nieuwe achtbanen in de eerste twee parken.

Thomas bekeek beelden van een nieuw restaurant in Epcot in Walt Disney World: Space 220. Het decor simuleert een ruimtestation waarin het restaurant zich bevindt. Bezoekers worden met een speciale lift naar de ruimte gebracht. Hoe werkt deze techniek?

Verder in deze ThemeTalk: de nieuwe coronamaatregelen (of het verdwijnen daarvan) in de pretparken, Europa Park wint een prijs, belasting op pretparktickets en een luisteraar doet verslag uit Phantasialand.

Zie ook: