ThemeTalk

ThemeTalk #195 – Ons laatste rondje Efteling van 2021

Aflevering #195 van ThemeTalk, dé Nederlandstalige podcast over pretparken en themaparken met Maurice de Zeeuw en Thomas van Groningen.

Een week voor de lockdown bezochten Thomas en Maurice de Efteling. In de vorige aflevering bespraken ze al uitgebreid het prachtige nieuwe horecapunt in het Anderrijk, Bäckerei Krümel. In deze aflevering zijn de heren doorgelopen naar het Reizenrijk en nemen ze plaats op een bankje in de gloednieuwe Wereld van Sindbad.

Het nog in aanbouw zijnde themagebied gaf meteen inspiratie om te praten over toekomstige uitbreidingen en andere nieuwigheden die je kan verwachten in pretparkland in 2022. Want, er is nogal wat geopend de afgelopen jaren, maar de agenda voor de komende jaren is ook zeker niet leeg.

Verder in deze ThemeTalk: The Streamers, het nieuwe rode bankje, opnemen in het openbaar, de strijd tussen Toverland en de Efteling en slechte moppen van Maurice.

Zie ook: