ThemeTalk

ThemeTalk #197 – Frank Lammers-fanpodcast & ‘Waarom in de lockdown wel naar Dubai?’

Aflevering #197 van ThemeTalk, dé Nederlandstalige podcast over pretparken en themaparken met Maurice de Zeeuw en Thomas van Groningen.

Komende week vertrekken bijna 100 luisteraars van ThemeTalk samen met Thomas en Maurice naar de Verenigde Arabische Emiraten om daar pretparken te bezoeken. Een geweldig iets natuurlijk, maar helaas wordt de reis een beetje overschaduwd door coronagedoe. In deze aflevering geven Thomas en Maurice antwoord op de vraag waarom deze reis doorgaat, terwijl Nederland in lockdown zit.

Verder keken Thomas en Maurice afgelopen week naar het concert van The Streamers in de Efteling en zijn ze weer een beetje meer fan geworden van Frank Lammers. De heren staan uitgebreid stil bij het concert en vooral de plek waar het werd opgenomen.

Verder in deze ThemeTalk: een boze ex-imagineer, het slechte imago van Walt Disney World, Walibi in de winter en nieuwe toevoegingen in pretparkland in 2021.

Zie ook: