ThemeTalk

ThemeTalk #202 – Maurice bezocht De Wereld van Sindbad

Aflevering #202 van ThemeTalk, dé Nederlandstalige podcast over pretparken en themaparken met Maurice de Zeeuw en Thomas van Groningen.

Maurice bracht een bezoek aan de Efteling en schrok van de hoeveelheid bouwhekken en -steigers in het park. Maar, het is voor een goed doel. Want het park is flink bezig met een opknapbeurt, hoewel een aantal kapotte projectoren nog steeds niet gemaakt is. Maurice en Thomas maken de balans op.

Maurice bracht ook een bezoek aan het nieuwe themagebied De Wereld van Sindbad in het Reizenrijk van de Efteling. Hij is positief over de aankleding in het gebied. In deze aflevering een uitgebreid verslag. Ook praat Thomas ons bij over stikstofregels waar de Efteling last van heeft.

Walibi Holland gaat weer een themagebied onder handen nemen, deze keer het gebied rondom achtbaan Lost Gravity. De attracties daar omheen krijgen hetzelfde thema. Maurice en Thomas geven commentaar op de blikverfterreur.

Verder in deze ThemeTalk: een strop in Disneyland, korting voor bejaarden bij Toverland, de Hollywood Tour in Phantasialand keert niet meer terug en een heuse ‘gender reveal’.

Zie ook: