ThemeTalk

ThemeTalk #204 – Vast in The Ride to Happiness by Tomorrowland

Aflevering #204 van ThemeTalk, dé Nederlandstalige podcast over pretparken en themaparken met Maurice de Zeeuw en Thomas van Groningen.

Afgelopen week waren pretparken weer eens groots in het nieuws: de afgelopen jaar geopende achtbaan The Ride to Happiness by Tomorrowland in Plopsaland De Panne stond stil op het hoogste punt. Urenlang zaten bezoekers vast. Thomas en Maurice analyseren het incident en spreken met een inzittende van de vastgelopen trein.

Europa-Park zit met de Blue Fire Megacoaster in haar maag. Tot enkele dagen geleden stond de tekst ‘powered by Nord Stream 2’ standaard achter de naam van de achtbaan. De ontwikkeling van die omstreden oliepijpleiding ligt nu stil door het conflict tussen Rusland en Oekraïne. Wil een pretpark zich nog wel laten sponsoren door zo’n omstreden merk?

Verder in deze ThemeTalk: uitbreidingen van Europa-Park, voordringpassen in de Efteling en Frank Lammers.

Zie ook: