ThemeTalk

ThemeTalk #208 – Groots overnachten in de Efteling

Aflevering #208 van ThemeTalk, dé Nederlandstalige podcast over pretparken en themaparken met Maurice de Zeeuw en Thomas van Groningen.

De Efteling gaat een groots hotel bouwen: het Efteling Grand Hotel. Deze week werden de plannen onthuld voor het gigantische bouwwerk dat de komende jaren op het Dwarrelplein moet verrijzen. Thomas en Maurice bekijken de tekening en geven hun mening.

Disney onthulde de openingsdatum voor Guardians of the Galaxy: Cosmic Rewind, de nieuwe achtbaan in Epcot. Bij de bekendmaking zaten ook wat details over het verhaal en de ritverloop. Thomas heeft het op de voet gevolgd.

Verder in deze ThemeTalk: de Mini Efteling stopt er mee, klassieke concerten met een behoorlijk prijskaartje, de entree voor Disneyland Paris en een upgrade voor Disney Village.

Zie ook: