ThemeTalk

ThemeTalk #211 – Voordringen? Alles over Genie+, Premier Access en Lightning Lane

Aflevering #211 van ThemeTalk, dé Nederlandstalige podcast over pretparken en themaparken met Maurice de Zeeuw en Thomas van Groningen.

Maurice en Thomas praten nog eens na over hun pretparkbezoeken van de afgelopen weken: Disneyland in Anaheim en Marne-la-Vallée en Universal Studios Hollywood. Het thema dat centraal staat: voordringen. Parken brengen steeds meer betaalde diensten op de markt waarmee je lange wachtrijen kan ontlopen. Werken ze goed? Of is het ordinaire geldklopperij?

Ook in deze ThemeTalk: winnaars van tickets voor Toverland LIVE!, het pop- en dance-festival in Toverland op 21 mei. Eerder konden luisteraars van ThemeTalk hun eigen bedachte toverspreuken inzenden, vandaag maken de heren de winnaars bekend.

Verder in deze ThemeTalk: hoge ticketprijzen in Duitsland, attracties openen zonder dat de thematisering af is, naar Parijs met de Flixbus en Thomas en Maurice staan stil bij het overlijden van een pretparkicoon.

Zie ook: