ThemeTalk

ThemeTalk #223 – Er komen nóg meer Harry Potter-attracties

Aflevering #223 van ThemeTalk, dé Nederlandstalige podcast over pretparken en themaparken met Maurice de Zeeuw en Thomas van Groningen.

In het nieuwe pretpark Epic Universe van Universal in Orlando komen ook attracties uit de wondere wereld van Harry Potter. Via Amerikaanse roddelsites zijn nu belangrijke details uitgelekt. Thomas zet de verhaallijn van de nieuwe attractie, rond de foute lerares Dorothea Omber, op een rij.

De Efteling wordt kuch kuch rookvrij. Straks mag je nog maar op een beperkt aantal plekken in de Wereld van de Efteling een sigaret opsteken, verder mag het straks nergens. Maurice en Thomas staan uitgebreid stil bij de nieuwe pafregels van de Efteling en die van andere parken. Ook de terugkeer van Vrouw Holle en vreugdevuren in het park wordt besproken.

Verder in deze ThemeTalk: partnerhotels van Disneyland Paris, slapen bij Phantasialand, een nieuw restaurant in Walt Disney Studios, de sloop van een dodelijke droptower, een nieuwe achtbaan voor Universal in Hollywood, telefoons die uit zichzelf die 112 bellen vanuit achtbanen en dure dagtickets voor Walt Disney World.

Zie ook: