ThemeTalk

ThemeTalk #228 – Een achtbaan alsof je op een surfplank staat

Aflevering #228 van ThemeTalk, dé Nederlandstalige podcast over pretparken en themaparken met Maurice de Zeeuw en Thomas van Groningen.

Met de Dutch Podcast Awards nog vers in het geheugen (en Thomas mocht presenteren!) bespreken de heren het pretparkleven van alledag.

Maurice bezocht het Eindhovense lichtfestival Glow én hij overnachtte in Phantasialand. Beide uitjes hadden zowel fantastische elementen, maar ook wat kanttekeningen.

Phantasialand houdt momenteel een gloednieuwe achtbaan en het bijbehorende themagebied stilzwijgend gesloten. Even verderop, in Europa-Park, wordt er allesbehalve gezwegen: daar feesten Eftelingmedewerkers tot in de late uurtjes met een open bar (waar niet iedereen blij mee is).

Verder in deze ThemeTalk: en heuse surf-achtbaan in SeaWorld Orlando, het Spookslot verdwijnt zienderogen, een splinternieuw en stervensduur Star Wars-hotel heeft moeite volgeboekt te raken, en wat is het beste pretpark ter wereld? En ook hogere prijzen én ontslagen bij Disney, een drastische wijziging bij Aardbeienland, audio in de Efteling, en bedriegt Hellendoorn bezoekers?

Zie ook: