ThemeTalk

ThemeTalk #249 – Europa-Park kan weer gaan herbouwen

Aflevering #249 van ThemeTalk, dé Nederlandstalige podcast over pretparken en themaparken met Maurice de Zeeuw en Thomas van Groningen.

Europa-Park had opnieuw te maken met een grote brand. In deze aflevering staan Maurice en Thomas uitgebreid stil bij wat er allemaal in de as gelegd is en wat het park daar nu mee moet doen. De vorige keer gaf Europa-Park na een vernietigende brand een parkdeel een grote upgrade, gaat dat nu weer gebeuren?

Het aantal bezoekers van Walt Disney World is nog niet terug op het niveau van voor de coronacrisis. Dat blijkt uit cijfers van de wereldwijde branche-organisatie voor pret- en themaparken. Wat is er aan de hand? Een analyse van de heren.

Maurice bezocht Londen en heeft daar geen pretparken bezocht, maar wel een aantal themabelevingen. Hij doet verslag. Thomas gaat naar Spanje, waar hij PortAventura World zal bezoeken. In deze aflevering alvast wat voorpret.

Verder in ThemeTalk: mensen bang maken, Halloweenseizoen wordt al voorbereid, Uncharted, Bassie en Adriaan, vieze toiletten, ‘Ga wel naar Disneyland Paris’ en Frozen in Hong Kong.

Zie ook: