ThemeTalk

283 – De Piraña is weer open: ‘Die waterval klopt niet!’

Aflevering #283 van ThemeTalk, dé Nederlandstalige podcast over pretparken en themaparken met Maurice de Zeeuw en Thomas van Groningen.

Eigenlijk was het de laatste avond voor het echte zomerseizoen losbarst in de Efteling, op donderdag 4 juli was het park nog één keer tot 21:00 uur open, daarna is het park de rest van de zomer tot 22:00 uur open. Maurice en Thomas maakten die avond een rondje door het park en namen een podcast op.

De heren inspecteren de vernieuwde Piraña en bezoeken het zomerstrand. Maurice is overwegend positief, maar heeft toch iets aan te merken op een waterval in de wildwaterbaan. Thomas verbaast zich op zijn beurt over de mocktails en cocktails die de Efteling verkoopt. Ook maken ze gebruik van het nieuwe virtuele wachtsysteem bij Droomvlucht.

Verder in deze ThemeTalk: bij SeaWorld worden nu ook mensen opgesloten, vouchers om gratis Europa-Park in te komen, Danse Macabre nadert voltooiing en friet met saté. 

Zie ook: